Saskia Bos
 
Voel je vrijheid om jouw pad te ontwikkelen

Wat klanten zeggen over Saskia:


Ik heb Saskia leren kennen als een gedreven, creatieve en betrouwbare vrouw. Het coachingstraject dat ik bij haar volg ervaar ik als zeer waardevol. Ze heeft een onderzoekende en nieuwsgierige houding en is een kei in het stellen van vragen die je echt aan het denken zetten. Tijdens de coaching houdt zij oog voor het grotere geheel waarbij zij waardevolle bruggen weet te leggen tussen hetgeen verteld wordt. Haar visie om vrijheid te voelen om je eigen pad te kiezen is voelbaar tijdens de coaching. Dit maakt haar een heel fijne coach die ik ieder zou aanbevelen. 

De rustige en positieve coaching die door Saskia wordt gegeven ervaar ik als zeer prettig. Zij voelt goed aan wanneer er voor een onderwerp meer tijd nodig is om de volgende stap te nemen of wanneer er flink doorgestapt kan worden. Vanuit haar brede ervaring als coach, maar ook als coachee, schakelt zij eenvoudig tussen de verschillende technieken om de coachee de uitdaging (op eigen niveau) aan te laten gaan en op allerlei manieren te kijken waar hij of zij mee bezig is en verder te gaan

Een rots in de branding. Dat is hoe ik Saskia zou omschrijven. Ze heeft tijdelijk als trainer waargenomen en heeft zich er als een leeuw in vastgebeten. Ze is een trainer die spijkers met koppen slaat en waar je altijd op terug kunt vallen. Ze is niet bang om haar mening te geven en reflecteert keer op keer kritisch haar handelen. Training geven is duidelijk haar passie en dit zie je terug in haar uiterst motiverende manier van trainen. Niemand verlaat een training bij Saskia zonder een WOW gevoel.  

Ik heb Saskia leren kennen als trainster en zij heeft mij met haar gedrevenheid en enthousiasme enorm geïnspireerd. Toen zij me voorstelde om met haar een traject in te gaan op het gebied van coaching heb ik geen seconde getwijfeld. Ze heeft me met haar rustige manier van communiceren enorm veel geleerd over mijzelf. Me leren voelen, en vooral hoe bij mezelf te blijven. Op het gebied van werk maar ook zeker privé. De manier van coachen die Saskia aanbiedt is heel toegankelijk, waar ik altijd wat sceptisch ben op dit gebied kan ik Saskia zeker aanbevelen als je coaching of sturing wilt krijgen. Het werken met een Trello bord maakt dan ook echt je voortgang inzichtelijk, en in een paar sessies ben ik mezelf meer gaan waarderen en ben ik meer overtuigd geraakt van mijn eigen kunnen.


Ik wil kennismaken met Saskia