Saskia Bos
 
Voel je vrijheid om jouw pad te ontwikkelen

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Kasia Szymczak
27-06-24 15:59:09
Saskia is een heel mooi en eerlijk mens. Ik heb bij Saskia een cursus gevolgd die een onderdeel was van een re-integratie traject en de klankschalen concert bijgewoond. Allebei geslaagd! Ze werkt sterk intuïtief en heeft een groot hart voor de medemens. Na het concert volde ik me ontspannen. Ik zal je aanbevelen om kennis met Saskia te maken. Warme groetjes, Kasia
Marja Bobeldijk
27-03-24 10:32:43
Werd onwijs rustig en ontspannen van de muziek. Ondanks mijn erge rugpijn. Ook de rust die saskia zelf uitstraalde werkte daar goed aan mee. Heb snachts ook goed geslapen. Dank je wel saskia je deed het geweldig
Kim W
23-03-24 11:30:47
Tweede keer bij een groeps klankhealing concert geweest.

Het was weer waaaaaaaanzinnig, zo fijn! Het was genieten, ik voelde me diep ontspannen. De sfeer voelde ook weer zo relaxt en ongedwongen, heel veilig. Ik heb heerlijk lang en diep geslapen na de klankhealing en voelde me de dag erna een stuk energieker dan ervoor.

Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer! :D Gewoonweg magie, heerlijk!

Dankjewel lieve Saskia.
Liefs Kim
Marijke Hottentot
21-01-24 10:35:34
Na een heerlijke nacht met goed slapen,kijk ik terug naar de middag van gister.
Mooi ontvangst met thee en lekkers.Kaart trekken,kennismaken met andere dames.relax en gezellig.Ik heb altijd interesse voor andere mensen.daarna twee medicijncirkels.Boeiend en wat pak jij alles mooi en rustig op.Boeiend.
Tot slot een heerlijk klankconcert.
Ik ben niet zo spiritueel ingesteld,verbaas mij als mensen dat wel zijn.
Kortom het was een heerlijke relax middag.
Marijke Hottentot
14-11-23 20:20:52
Saskia is al zeker 30 jaar mijn muziekmaatje.Ze heeft zich ,na niet zo'n gemakkelijk leven,ontwikkeld tot een heel bijzondere liefdevolle vrouw.Die ook nog fantastisch op haar tuba kan spelen.
Hoe bijzonder is het dat ze mij.met het medicijnwiel ,kan leren meer tot mijzelf te komen.Door het leggen van de stenen,kon Saskia mij gevoelens verklaren.Ik ben 76 en heb altijd voor iedereen klaar gestaan,geen slechte eigenschap,maar eens moet je toch meer aan jezelf gaan denken.
Daar helpt Saskia , op haar speciale manier, mij nu mee.
Ik fietste heerlijk relax naar huis.Op naar de volgende keer.
Bedankt Saskia.
Tonen: 5  10   20