Saskia Bos
 
Voel je vrijheid om jouw pad te ontwikkelen

Welkom in mijn wereld, een wereld vol muziek, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heling

Welkom bij Saskia Bos coaching en klankhealing. Als reintegratie- en transformatiecoach, klankhealer en gepassioneerd dirigent, breng ik een unieke mix van expertise mee naar jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Met een diepgaande focus op het ontdekken van innerlijke kracht en het doorbreken van belemmerende patronen, bouwen we samen aan dat leven waar je kunt genieten van alles wat er op jouw levenspad komt. Misschien niet genieten van de tegenslag die je ongetwijfeld ook tegen zult komen maar wel in het bezit van tools die jou daar makkelijker mee laten omgaan en je uiteindelijk het positieve in een negatieve situatie gaan laten zien.

Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij terugkeer naar werk, begeleiding in jouw persoonlijke groei, het herstellen van balans na een burn-out, (mentale) ziekte, of gewoonweg wilt genieten van de helende kracht van klank, ik sta voor je klaar. Mijn aanpak is holistisch, waarbij ik samen met jou opzoek ga naar dat wat jij nodig hebt. Jij bent de dirigent van jou traject.

Treed binnen in mijn wereld waar klanken en persoonlijke ontwikkeling samenkomen, en ontdek de magie van het leven zoals ik dat ook heb mogen ontdekken. Dat zit hem voor mij in bewust worden van synchroniciteit, de boodschappen die we mogen ontvangen van de natuur, een gesprek of in het lezen van een tekst, naast de kunst van het kunnen omarmen van de kleine dingen in voor en tegenspoed.

Voel de vrijheid om jouw eigen pad te ontwikkelen, want bij mij draait alles om jouw reis naar groei, balans en (mentale) zelfredzaamheid als het soms ook eens tegen zit.

Klik hieronder op het onderwerp waar je meer over wilt weten.

 


 

 

Maak hier direct een afspraak

 

.